ACTIVITEITEN

The American Roadhouse biedt tal van activiteiten die geschikt zijn voor allerlei doelgroepen zoals bedrijven, families, verenigingen en kinderen. Zo kunt u bij ons indoor karten, glowbowlen, rodeostier rijden en gebruik maken van de overige westerngames. In de zomermaanden kunt u ook veel plezier hebben op onze mini golfbanen of met uw gezelschap de Redneckgames afhuren (min. 20p).

Karten

Kom karten bij de leukste kartbaan in de omgeving van Den Bosch, American Roadhouse! Een heat karten doet u al bij American Roadhouse vanaf € 14,95 voor volwassenen en € 12,95 voor kinderen. Ons racecircuit met supersnelle karts zorgt ervoor dat u topsnelheden behaalt. Wilt u een ongekende kart ervaring? Reserveer dan direct bij American Roadhouse!

Glow Bowlen

Bowlen is nu nog leuker op de “glow in the dark” bowlingbaan van American Roadhouse! Bij American Roadhouse bowlt u al vanaf € 20,95 per uur. Gooi flitsende strikes en spares bij de leukste bowlingbanen in de omgeving van Den Bosch en reserveer direct!

Western Games

Wilt u een dag vol leuke activiteiten met vrienden, familie of collega’s? Dan zijn de Western Games van American Roadhouse iets voor u! Verschillende activiteiten van rodeostier rijden tot laser schieten al vanaf € 15,95 p.p. Kies zelf de activiteiten uit en reserveer direct!

Redneck Games

Een dag heerlijk in de buitenlucht bij American Roadhouse. Van teambuilding tot vrijgezellenfeest. Kruiwagen racen, natte sponzenrace, redneck boksen, bierkrat stapelen, varkentje schieten en nog veel meer! Om de dorst te lessen zijn alle activiteiten inclusief onbeperkt drinken. Na de activiteiten is er een barbecue op onze Amerikaanse smoker en kunt u relaxen bij het kampvuur. Dit allemaal is mogelijk vanaf 20 deelnemers! Beleef een dag vol Amerikaans plezier en reserveer direct!

Minigolf

Midgetgolf is alleen mogelijk in de zomermaanden
Midgetgolfen op de leukste western midgetgolfbaan in de omgeving van Den Bosch. Bij American Roadhouse midgetgolft u al voor slecht € 3,95 een heel uur lang! Tevens is dit een leuke aanvulling op elk kinderfeestje. Reserveer direct!

Speeltuin

Van speeltoestellen tot een western springkussen. Laat uw kinderen spelen in leukste speeltuin in de omgeving van Den Bosch. Terwijl de kinderen in de speeltuin vertoeven kunt u heerlijk genieten op ons buitenterras. Reserveer direct!