Bedrijfsuitje

Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje voor uw organisatie organiseren? The American Roadhouse biedt verschillende mogelijkheden, variërend van een vergaderlocatie tot een gezellige feestzaal. Ook kunt u bij ons diverse arrangementen samenstellen, speciaal geschikt voor uw gezelschap. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfs- en personeelsfeesten variërend van 6 tot 350 personen. Onderstaand vindt u enkele suggesties die mogelijk geschikt zijn voor uw groep met daarbij de prijzen per persoon.

Bruiloft of Jubileum

Uw bruiloft of jubileum is een van de meest bijzondere dagen van uw leven en wij willen u alle zorgen uit handen nemen door deze dag tot in de puntjes voor u te verzorgen. Uw feest kan gehouden worden in onze feestzaal, groot genoeg voor feesten van 40 tot 200 personen.

Familiedag

The American Roadhouse biedt verschillende arrangementen om een familiefeest of neven en nichten dag te organiseren waarbij iedereen, van jong tot oud, de hele dag vermaakt zal worden. Onderstaand vindt u de meest populaire arrangementen voor de organisatie van een familiefeest met daarbij de prijzen per persoon. Daarnaast heeft u de vrijheid om uit één van onze andere arrangementen te kiezen.

Kinderfeestje

Een uniek kinderfeestje wat de kinderen niet snel zullen vergeten, dat is waar the American Roadhouse voor staat. De mogelijkheden variëren van een cowboyfeest tot een glowbowlfeest en de kinderen kunnen er zelfs voor kiezen met elkaar de strijd aan te gaan op onze indoor kartbaan. Bij droog weer kunnen de kinderen het tegen elkaar opnemen op ons Redneck Summercamp met diverse buiten spelen.

Schoolfeest

The American Roadhouse is ruim opgezet en is dan ook geschikt voor leerlingen van de basisschool tot leerlingen die het voortgezet onderwijs hebben afgerond. In principe kan iedereen kan bij ons terecht en bieden wij diverse activiteiten, die voor verschillende groepen geschikt zijn. Voor basisschoolleerlingen is het bijvoorbeeld leuk om een Cowboyfeest of een Redneck Junior Summercamp te organiseren. Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs is het mogelijk om door middel van een examenfeest te vieren dat het diploma behaald is.

Verenigingsfeest

Bij the American Roadhouse bestaan verschillende mogelijkheden voor verenigingen om een bijeenkomst of vergadering te organiseren. Daarnaast zijn er speciaal voor alle toertochten en puzzelritten arrangementen samengesteld welke plaats kunnen vinden tijdens een pitstop bij the American Roadhouse.

Vrijgezellenfeest Dames

Het vrijgezellenbestaan moet natuurlijk in stijl worden afgesloten en waar kan dat beter dan bij the American Roadhouse? Hier worden zeer uiteenlopende vrijgezellenfeesten voor dames gevierd in combinatie met verschillende creatieve workshops. Met de vrijgezel als middelpunt is alles binnen handbereik om er samen een mooi feest van te maken! Zo kunt u kiezen voor een sieraden workshop, glamour fotoshoot, workshop decopatch of workshop zeepketting maken.

Vrijgezellenfeest Heren

Het vrijgezellenbestaan moet natuurlijk in stijl worden afgesloten en waar kan dat beter dan bij the American Roadhouse? Wij beschikken over verschillende arrangementen die uitermate geschikt zijn voor stoere mannen. Met de vrijgezel als middelpunt hebben wij alles binnen handbereik om er samen een mooi feest van te maken! Zo kunnen jullie karten en bowlen bij het Texas arrangement, meedoen aan de westerngames met het Cowboy arrangement of deelnemen aan onze stoere Redneck games, behorende bij het Redneck arrangement.