FOOD & DRINKS

Heeft u een allergie, meld het ons. Onze keukenbrigade heeft voldoende creatieve mogelijkheden voor u!

Menukaart

Wij hebben diverse mogelijkheden wat betreft onze horeca, beroemd zijn natuurlijk onze BBQ buffetten, onze verschillende tafelgrill mogelijkheden en onze spareribs.

Maar ook a la carte hebben wij verrukkelijke gerechten zoals onze handgemaakte hamburgers, gegrilde steaks, garnalen en zalm. Ook voor de kinderen zijn er heerlijke pancake’s of frietjes natuurlijk!

BBQ

Wilt u met uw gezelschap gezellig indoor barbecueën met het heerlijkste vlees en uitgebreide garnituren? Bekijk de acties:

Real BBQ (vanaf 10 personen) – € 23,50 p.p.
American BBQ (vanaf 10 personen) – € 27,50 p.p.

Steengrill

Deze oervariant op de bakplaat geeft van zichzelf natuurlijk al sfeer en gezelligheid aan tafel. En met maar liefst 6 soorten vlees (300gr p.p.), diverse sauzen, frites, salades en overige garnituren zal het geen probleem zijn om u anderhalf uur aan tafel te vermaken. Bij ons wordt alles aan tafel geserveerd en zullen alle garnituren onbeperkt worden aangevuld. De kosten voor dit alles bedragen € 23,50 per persoon. Kinderen t/m 3 jaar gratis en jeugd van 4 t/m 12 jaar € 15,- per persoon.

Tablegrill

Bij de tablegrill bakt u op een ronde metalen plaat. Op deze manier schroeit het vlees direct dicht zonder vochtverlies. Hierdoor kunnen wij bij deze variant ook met verschillende soorten gemarineerd vlees werken, te weten biefstuk, varkenshaas, kipfilet, speklapjes en lamskoteletjes (350gr p.p.). Er worden onbeperkt bijpassende garnituren geserveerd zoals rundvlees en/of aardappelsalade, tropische vruchten en vers gesneden tomaten en komkommers, stokbrood met kruidenboter, diverse sausjes, bijpassende groentegarnituur en natuurlijk frietjes.
Tablegrillen kost € 27,50 per persoon. Voor kinderen t/m 3 jaar is het gratis en voor jeugd van 4 t/m 12 jaar wordt € 17,50 per persoon berekend.

Joycook

De jongste maar misschien wel meest verrassende telg van onze tafelgrillmaaltijden is de joycook.
De naam zegt het al, het wordt feest aan tafel! De joycook is een combinatie tussen steengrillen en de bereiding van voedsel in een hete luchtoventje. Naast de joycook staat een toren met lekkers op u te wachten met voor ieder wat wils. U kunt hierbij denken aan varkenshaas, biefstuk, ons bekende grillworstje, kipfilet maar ook mootjes zalm, gemarineerde gamba’s, mini pizza’s, bakgroentes en gevulde champignons. Aangevuld met diverse salades, stokbrood, frietjes en sausjes is uw feestmaal compleet.

Amigogrill

The Amigo, een ware vriend op tafel. Een tafel houtskoolbarbecue met de karakteristieke smaak van een echte kolenbarbecue die ervoor zorgt dat je gezellig en lekker kunt tafelen. Het leuke is dat de Amigo ook buiten te gebruiken is, zo kunt u met mooi weer lekker buiten zitten. Door te werken met samengeperste kolen zal er een minimum aan
rook vrijkomen en door het ingebouwde reservoir zullen vrijgekomen vetten niet op uw bord terecht komen.
Lekker en gezond, dat zijn de trefwoorden voor dit culinaire feestje.

Spareribs & Kipkluifjes

Lekker met je handen eten, ja het bestaat nog! Dit is echt nodig als u onze heerlijke huisgemaakte spareribs wilt proeven. Wij maken zoete spareribs met een pittige bite. Indien u een speciale voorkeur heeft voor zoet of pittig, dan kunt u dit bij uw reservering doorgeven. U kunt ook kiezen voor onze populaire kipkluifjes. Natuurlijk mogen onze heerlijke salades, rauwkost, frites, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes bij uw maaltijd niet ontbreken.
De kosten bedragen € 17,50 per persoon (onbeperkt). Bij groepen vanaf 20 personen is het mogelijk om spareribs en kipkluifjes te combineren.

Dranken

Consumpties kunt u bij ons betalen via zogeheten Roadhouse Dollars, deze koopt u voor € 2,30 bij de receptie.

Bij bepaalde arrangementen is de drank inclusief voor een aantal uren. Hierbij betreft het ons basisassortiment bestaande uit tapbieren, frisdranken, wijnen, sappen, jenevers, vieux, apfelcorn, jagermeister en natuurlijk koffie & thee. Drankafkoop van het basisdrankenassortiment kan bij al onze samengestelde arrangementen worden geboekt, hiervoor geldt een minimum van 4 uur en bedragen de kosten € 5,95 per uur per persoon. Dit kan vanaf 4 personen, en alleen voor het gehele gezelschap worden geboekt. Mixdranken erbij afkopen € 2,45 per persoon per uur (alleen voor gehele groep mogelijk).

Zomer BBQ

In de zomermaanden is het voor groepen vanaf 20 personen ook mogelijk om buiten te gaan barbecuen op ons Redneckveld of terras. Er is keuze uit diverse vleessoorten die u kunt bereiden op de grote swing grill boven het open vuur. Bij de Redneckhut of onder het afdak bij het terras, er staat een warm & koud buffet met diverse garnituren voor u klaar. In de blokhut zijn twee koelkasten gevuld met diverse frisdranken, bieren en wijnen waarvan u onbeperkt gebruik kunt maken.

Afhalen

Voortaan kunt u ook heerlijke en verse spareribs* en kipsaté* bij ons afhalen.

  • Spareribs € 16,50
  • Saté € 14,50

*inclusief frites, salade en saus.